Dag 261 (28. november 2020):

Levert av Mediamodifier via Pixabay

I går kveld var den store «ryke»-dagen, så i dag er den store fiksedagen. I tur og orden gikk det trådløse hjemmenettet i dag, inkludert det som var koblet til det, og i tillegg sluttet fjernkontrollen til tv’n å virke etter at junior at sittet i sine egne tanker en halvtimes tid og «småspist» litt på den. Når man skal begynne å ordne på tekniske ting, finnes det egentlig bare to resultater. Enten skrur du de på, og de kobler seg til det de skal og fungerer med en gang, eller du kan bare skru på den stoppeklokka som fire ganger fortere enn normaltiden gjør. Dessverre dukket det opp et par greier i sistnevnte kategori, og jeg er ikke akkurat noen drømmeperson å ha rundt seg når sånn skjer. Det blir mye stønning, sutring og bruk av uttrykk som egner seg dårlig på trykk selv om det er lite banning. Men, noe forp… dritt er det uansett!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.