Dag 256 (23. november 2020):

Bildet er levert av Free-Photos fra Pixabay

Visste du at du er en av bare 4-8 personer i hele Norge? Ikke det? Vel, sånn er det når de politiske partiene skal kappes om din gunst. For at partiene ikke skal få altfor mye å gape over, deles den gruppen mennesker de har mest tro på at kan stemme på akkurat deres parti inn i noen få grupper, og deretter fyres det løs med kampanjer og andre former for påvirkning. Planen er at selvfølgelig at akkurat du skal stemme slik de ønsker. Så da vet du, neste gang du blir møtt av en politisk annonse på Facebook eller overværer en politisk debatt, eller bare leser om noe i forbifarten som er politisk motivert, at noen har pekt ut at nettopp på denne måten finner de deg.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.