Dag 252 (19. november 2020):

Bildet er levert av Gerd Altmann via Pixabay

Jeg har vel kanskje ikke sagt det før, men en annen ting jeg bruker fritiden min på, er å være med i styret i et sameie. Og det må jeg si, å motta så mye kjeft fra mennesker med så liten kompetanse på det de kritiserer, det har vært en helt surrealistisk opplevelse. Saken er denne; Over de siste to årene, genererte det forrige styret en kvart million kroner mer i utgifter enn sameiet hadde i inntekter. Men de hadde penger på bok, så dette ble først «oppdaget» da kassa var tom. Og det var det det nye styret som oppdaget. Eneste måten å få inn mer penger på da, er å øke husleien. Og med det forbruket det tidligere styret har bedrevet, så måtte husleien opp ganske mye. Så det varslet vi. Og ble «slaktet» med spørsmål om «hva er det vi driver med?» av det gamle styret. Og dette gjør jeg frivillig??

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.