Dag 250 (17. november 2020):

Bildet er levert av Pexels via Pixabay

Så har det skjedd! Vi har offisielt fått et nødlandslag i fotball. Alle spillerne som opprinnelig skulle spilt landskamp for Norge i morgen, er uaktuelle på grunn av at en person i troppen har blitt smittet med Covid-19. Så hva gjør man da? Blir fotballkamper avlyst? Å nei, du. UEFAs eneste inntekter om dagen, kommer vel fra TV-inntekter, og da må jo produktet vises, så i dag har det plutselig dukket opp et 20-talls norske utenlandsproffer vi knapt husket vi hadde, og disse skal nå spille en svært viktig og avgjørende kamp for Norge mot Østerrike i morgen i det som kan ses på som en finale i den såkalte nasjonsligaen. Det verste er at denne brå endringen, gjør at man går til denne kampen med en holdning til at laget er litt som Askeladden. I utgangspunktet skal de være sjanseløse, men de har jo alt å vinne. For de fleste, vil dette være den eneste landskampen de får. Så jeg tipper de er gira. Jeg er spent.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.