Dag 249 (16. november 2020):

Bildet er levert av Free-Photos via Pixabay

Lykken kommer oftest til den som er godt forberedt, er et ordtak jeg lærte for lenge siden, og som virker den dag i dag. En annen strategi for å møte uberettiget kritikk, er å svare med fakta og god, utfyllende informasjon. Det gjelder spesielt overfor de du vet at fyrer kritikk fra hofta, uten å sette seg inn i hva det faktisk gjelder. I første runde kan det hende at de tilsynelatende får inn noen poeng, men etter et er det som oftest jevnt slutt. Stiller du et motspørsmål, som for eksempel «Hva vil du anbefale at vi gjør?» blir de aller fleste stille som mus. Å kritisere noe man mener er feil, er alltid mye enklere enn å ha forslag til en alternativ løsning.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.