Dag 241 (8. november 2020):

Bildet er levert av Alexas_Fotos fra Pixabay

Det ser endelig ut til at USA har fått valgt sin president, og at det blir Joe Biden. Med tanke på meningsmålingene som ble presentert før valget, skulle det bare mangle, men med tanke på hvordan de samme meningsmålerne har virret hit og dit etter at opptellingen var i gang, burde egentlig samtlige amerikanske meningsmålingsinstitutter vært nedlagt. Enten de, eller norske medier som eventuelt ikke evner å fortelle oss nordmenn om forbehold som muligens er lagt inn, hva vet jeg? Vi har nå fått fra 90% sannsynlighet for at Biden vinner på selve valgdagen til 85% sjanse for at Trump vinner dagen etter der, til 64% sjanse for at Biden vinner dagen etter der igjen. Hva skal vi med sånt vissvass? Kan vi ikke likegodt kaste terning selv?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.