Dag 240 (7. november 2020):

Bildet er levert av Angela Yuriko Smith fra Pixabay

Endelig er opptellingen av presidentvalget i USA kommet så langt at man kan annonsere en vinner. Jeg vet ikke nok om politikken til de to partiene som kjemper om makten i USA, men jeg vet at den vestlige verden ikke er tjent med en leder som prøver å undergrave alt demokratiet står for ved å konstant bombardere alt og alle som er uenige med ham om at de er noen løgnere og juksemakere, uten å forankre et eneste utsagn i noe faktisk.
På fotballfronten spiller favorittlaget en avgjørende kamp for å holde seg unna nedrykksstriden i Eliteserien, men feiler så det holder. Det er fascinerende å se hvordan psykologi styrer fotball-lag. Når man er mentalt i knestående, er det jammen ikke mye man tåler, selv om man fysisk både kan hoppe høyest og løpe lengst.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.