Dag 239 (6. november 2020):

Bildet er levert av Ulrike Leone fra Pixabay

Mens opptellingen etter valget i USA bare trekker mer og mer ut (hvorfor klarer de ikke å telle mer enn noen hundre tusen stemmer i døgnet nå, når de klarte millioner i forrigårs), er mitt fokus rettet mot at min egen kommune i dag skal meddele oss innbyggerne om nye begrensninger for oss på grunn av pandemien. I går valgte nabokommunen til og med å stoppe barneidretten, og jeg må si at da fikk jeg bakoversveis. Er situasjonen virkelig så ille, eller har de ikke lært noen ting av hva som skjedde for utsatte barn under forrige nedstengning? «Heldigvis» kommer Oslo først på banen. De annonserer en rekke strenge tiltak, men ingen nedstengning av barneidretten. Det blir til og med fremhevet at de ønsker å skjerme barn og unge. Noen timer senere bestemmer min egen kommune seg for omtrent de samme tiltakene. Jeg blir så glad at jeg nesten kan sveve resten av dagen. Så bra!!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.