Dag 238 (5. november 2020):

Bildet er levert av Alexas_Fotos fra Pixabay

Regjeringen varsler nye, kraftige innstramningstiltak for å få kontroll på smitten som det kan virke som er på vei til et punkt hvor nettopp kontrollen er mistet. Det føles som en gedigen nedtur å måtte stramme inn enda en gang, men må vi, så må vi. Likevel; Når en av nabokommunene, en liten fisle-kommune med cirka 1/30-del av innbyggertallet i Oslo, innfører langt strengere lokale tiltak enn det Oslo har, da mener jeg at noen skulle ha pustet med magen og tenkt seg om noen minutter. De velger blant annet å stenge ned barneidretten, og det bør de vel ha lært fra første runde, er noe av det siste du gjør. De skulle bare visst hva en fotballtrening betyr for de som ikke har det så godt hjemme.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.