Dag 236 (3. november 2020):

Bildet er levert av silviarita fra Pixabay

Det er presidentvalg i USA, og allerede før valglokalene åpner, har mer enn 70% av velgermassen fra forrige valg, allerede stemt. Ikke så rart, kanskje, siden det sikkert er relativt mange som ikke har lyst til å stå i lange køer for å stemme i dag med tanke på USAs enorme smittetall for Covid-19. Ikke for det; Slik valgkampen har foregått, skulle man tro at det er demokrater som har forhåndsstemt, mens republikanerne stemmer i dag. De bryr seg jo ikke som sånt småtteri.
Å bry seg, gjør derimot min egen løpegruppe. Forrige tirsdag var vi 11 som møtte til trening. I dag kom det melding om at det ville bli flere restriksjoner i vårt nærmiljø, men ingen som tilsier at man ikke kan løpe som vanlig i skogen. Likevel, i dag var jeg eneste som stilte.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.