Dag 235 (2. november 2020):

Bilder er levert av 272447 fra Pixabay

Igjen er organisering av grupper av mennesker et tema, både i forhold til Covid-19, og i helt andre ordinære sammenhenger.  Og igjen er det fascinerende hvor mange som mener det ikke har noe å si om en arrangør (i dette tilfellet fotball-laget) vet om det kommer 5, 10 eller 20 stykker på treninga. De siste ukene har vi stort sett måttet kaste alle treningsplaner i søpla fordi antallet som faktisk møter til trening, ikke ligner litt en gang på det antallet som har meldt seg på. I går skulle vi vært 13, det kom 17. I forrige uke skulle vi vært 18, det kom 10. Hva skal man med fancy påmeldingsverktøy dersom ingen klarer å bruke dem?
Så vi prøver en ny strategi. Fra og med neste trening må du melde deg på senest dagen i forveien. Glemmer du å melde deg på, får du ikke komme. Jeg forventer et ramaskrik fra forulempede foreldre.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.