Dag 231 (29. oktober 2020):

Bildet er levert av Tumisu fra Pixabay

De to siste dagene denne uken, skulle jeg egentlig deltatt på et seminar, men som har nå har blitt til et webinar. Tenk på det; to hele dager med ulike foredragsholder hvor jeg av erfaring kan si at spennvidden går fra det som er kjempekult og veldig engasjerende, til det som er nitrist og uinteressant. Og den store bomben er… Igjen er den digitale løsningen helt genial. Arrangørene av Y-Oslo skal selvfølgelig ha for måten de har satt opp dette på. Teknisk fungerer det aldeles strålende i tillegg til en proff-programleder, uformelt mimrehjørnet og musikkpauser. Men ikke bare det; Der hvor jeg etter fem minutter inn i foredraget faktisk finner ut at dette gir meg faktisk ingenting, ja så kan jeg bare skru ned lyden litt, og gjøre noe annet. Nok en fantastisk nyvinning! Igjen!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.