Dag 230 (28. oktober 2020):

Det er rart å gå rundt i Oslo, og se for eksempel den bugnende ferskvaredisken på 7-11, og et øyeblikk tenke at «alt er som før». For det er det jo ikke. Sammenlignet med en normal dag, tipper jeg antall mennesker ute i gatene er maksimalt 25% av normalen, kanskje enda lavere. Hva det har å si for alle forretningene jeg går forbi, kan man jo tenke seg selv.
Det er hyggelig å møte folk på medarbeidersamlingen også, men med to meters avstand mellom alle enmannsbordene, er det likevel langt fra normalen, og «mingling» blir en greie hvor man i stor grad velger en person man vil gå bort å mingle med. Er vedkommende opptatt, er det bare å stille seg i kø, eller eventuelt finne en annen. Og reisen til og fra arrangementet, virker mye lenger enn noen gang.
Nei, alt er ikke som før.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.