Dag 228 (26. oktober 2020):

Som svært mange andre som trener regelmessig, har jeg en såkalt pulsklokke som jeg omtaler som «såkalt» fordi tittelen etter hvert sier fint lite om alt denne klokka vet om meg og mitt liv. I tillegg til å måle hvor jeg går, og når, om det går opp eller ned, hvor fort det går også videre, mener denne klokka nå å vite så mye om meg og mitt liv at den forteller meg om hvor bra treningene mine har vært inklusive hva som har vært bra og hva som har vært dårlig, og den gir til og med råd om hvor lenge du nå bør ta det med ro før neste treningstur. Og det tallet, pleier å være «sinnsykt» høyt. 50 timer er ikke et uvanlig råd. Personlig synes jeg det er helt hårreisende høyt. Så lang tid bruker jeg da ikke på å hente meg inn? En mann på snart 50 og i sin beste alder 😀 ?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.