Dag 227 (25. oktober 2020):

Den lokale idrettsklubben har kalt inn alle trenerne i barnefotballen til å overvære en «demo-trening» med den nye sportssjefen. Det er alltid gøy å lære noe nytt, men som hjelpetrener forholder jeg meg hovedsakelig til hovedtreneren. Jeg trenger ikke enda en til å fortelle meg hvordan vi kan legge opp en trening enda det sikkert er nyttige tips å ta med seg.Hovedtreneren er flink, og dersom hun tar med seg noe nyttig videre til oss, så gjerne for meg.
På den internasjonale scenen forteller Donald Trump igjen og igjen at USA nå er «over kneika» hva gjelder Covid-19. Dette skjer samtidig som smitteøkningen i løpet av en dag, setter ny rekord for landet, og ledende eksperter tror at USA når toppen først i januar 2021. Går det an å treffe dårligere med timingen?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.