Dag 225 (23. oktober 2020):

For første gang på ekstremt lenge, diskuteres det politikk i USA. Det vil si, det kan godt være at det har vært diskutert politikk tidligere også, men norsk presse har fram til og med i dag kun referert fra når president Donald Trump og motkandidat Joe Biden har lekt «Du er dum», og i liten eller ingen grad sagt noe som helst om hva de mener om helsevesen, skatt, innvandring og alle mulige andre politiske temaer. Men i dag hadde altså dagen kommet. Bakgrunnen var at den siste «duellen» før valget ble avholdt, og fordi ordstyrer hadde kommet på den kjempeideen om å «mute» mikrofonen til den som ikke hadde ordet, så ble resultatet faktisk en ganske god og opplyst debatt. Hvem av oss som bor i Norge hadde trodd det var mulig? Vi er jo proppet full av at amerikanere er idioter, alle som en.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.