Dag 224 (22. oktober 2020):

Med en uke igjen til høstens medarbeidersamling i Oslo, varsler nettopp Oslo, og Norge for øvrig også, om dobbelt så høye smittetall som dagen før, og de høyest, målte tallene siden april. Jeg har meldt meg på til nevnte samling selv om det etter hvert har blitt gjort til en helt frivillig sak. Samtidig har jeg en snikende følelse av at dette er feil. Vi bør ikke samles mange nå. Selv ikke om det er innenfor gjeldende smittevernsregler. Men hva slags tankespinn er egentlig det? Begynner jeg å bli i overkant defensiv? For jeg er jo ikke redd for viruset. Samtidig føles det som en æressak å gjøre alt for ikke å pådra meg det heller. Det blir spennende å se  om det kommer noe nytt på regjeringens pressekonferanse i morgen. Et virus som spres stadig hyppigere uten at folk har peiling på hvor det kom fra, er det dårlig tegn på denne regnværsdagen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.