Dag 222 (20. oktober 2020):

Det siste jeg gjorde i går kveld, var å skifte dekk på bilen. Og det var smart. For selv om minner fra barndommen sier meg at værmelderne ofte tok feil når det gjaldt å spå det første snøfallet, så gjaldt det ikke for i år. Det har kommet mer enn nok for at det allerede er store problemer ute på veiene.
En som ikke hadde problemer, eller kanskje hadde han det likevel, var han som hadde levert en overraskelsesgave på trappa mi i dag morges. Morgenlevering stod det på esken, og inni var det masse, delikat mat. Croissanter, rundstykker, mini-berlinerboller, syltetøy og juice. For et herlig førsteinntrykk! Helt til det viste seg at bakevarene var fra i går, i beste fall. Skal jeg bare være blid og fornøyd overfor avsender som jo har gjort noe kjempehyggelig, eller skal jeg fortelle dem at de muligens har blitt lurt?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.