Dag 220 (18. oktober 2020):

Det ble brått dårlig stemning mellom to av de andre trenerne på laget. Ja, faktisk så dårlig stemning at den ene av dem uttalte at bare en av dem kunne fortsette. Bakgrunnen for det hele, er en spiller som har fått spille en rekke kamper uten å ha deltatt på treninger. Det hele startet med at et av lagene våre hadde for få spillere en kort periode. For i det hele tatt kunne stille med lag, måtte vi la alle være med. Begge lagene våre var delt inn slik at sportslige nivået på dem var så tilnærmet likt som mulig. Etter hvert ble vi nok spillere, samtidig som de nye som kom til var sportslig langt svakere enn de som var der fra før. Spilleren som kun møtte til kamper, var blant våre beste. Klubben og treneren for det andre laget mente at han ikke kunne fortsette uten å møte på treninger. Dette ble flagget kun få kamper før sesongen var over. Min kollega og jeg som har ansvaret for det andre laget, mente at han burde få fullføre sesongen. Alternativt måtte vi bytte om på lagene for å følge klubbens retningslinjer om likt sportslig nivå. Og dette ble det altså «krig» av.
Heldigvis er vi gode på å møte kompromisse i Norge, og det skjedde også her. Etter et kort møte, fortsetter heldigvis begge to. Det trenger vi! Og spilleren som diskusjonen gjaldt, har plutselig begynt å komme på trening. Sånn går nå dagan i barnefotballen 😀

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.