Dag 219 (17. oktober 2020):

Før jeg skal i 50-årslag, skal laget jeg trener for første gang prøve seg på 9’er-fotball. Ved avreise hjemmefra på morgenen, er det 0 grader. Likevel er det første som møter meg når vi svinger inn på anlegget vi skal spille, en av mine egne spillere i shorts 😀
Selskapet senere på dagen, blir en suksess, selv om selv jeg må innrømme at når den fjerde fulle fotballkampen dro i gang, var jeg ikke like forventningsfull med tanke på underholdningsverdien. Men det skyldes vel forhåpentligvis at Manchester United var et av lagene som skulle spille. De er jo ikke gode. Men vi hadde det hyggelig, og spiste sjokolade, potetgull, smågodt, sjokoladekake, ostekake, bløtkake og pizza i den rekkefølgen. Skikkelig god, gammeldags guttekveld!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.