Dag 217 (15. oktober 2020):

Samme dag som verden rapporterer om de høyeste smittetallene noensinne i løpet av en dag, og hvor også Europa ser ut til å være på en sterk oppadgående trend, drar vi på kino hvor de endelig har sluppet «Børning 3» etter at filmbransjen har avventet lettelser i koronatiltakene i det lengste. Så får vi jo se hvor lenge kinoene får lov til å beholde dem. Opplevelsen av smittevernstiltakene både utenfor, og inne i salen, var meget bra, men da filmen var over, og salen skulle tømmes, glemte så å si alle (og det var mange) enmeter’n. I tillegg var det flere felles berøringspunkter (dører, dørhåndtak og rekkverk) som nok svært mange tok på veien ut.
Så hadde smitten i Norge vært høy, mener jeg dette ikke hadde vært forsvarlig. Men det er den jo ikke da, i alle fall ikke ennå.
Filmen? Den var kjempebra. Børning er norsk kultur på sitt beste!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.