Dag 213 (11. oktober 2020):

Svigermor er på besøk, og hun har nå blitt «såpass voksen» for å bruke et mildt uttrykk om hennes alder, at hun har mistet ethvert filter som gjelder å kommentere andres utseende. «Du er jammen tynn, han eller hun kunne godt tatt av seg noen kilo, du har så store hender, jeg har så bred neste». Det er ikke en synlig kroppsdel i påkledd tilstand hun ikke er innom og har noen mening om. Godt helga straks er over.
Utpå ettermiddagen deltar jeg i mitt første virtuelle terrengløp. Det vil si, det blir vel feil å kalle det virtuelt da det jo foregår i virkeligheten. Men fordi man ikke ønsker folk tett på hverandre, merket arrangøren løypeprofilen i forrige uke, og tipset deretter alle med en Strava-prifil om at de kunne gjennomføre turen i løpet av denne uka, og derved sammenligne seg med andre som vanlig. Skal jeg oppsummere løpet, var pulskontrollen god. Kanskje litt for god. Sånn det ofte blir når ingen rundt deg presser opp farten.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.