Dag 212 (10. oktober 2020):

Koronaspredningen i verden når «all time high» med mer enn 359.000 nye smittede i løpet av en dag, samtidig som regnet bøtter ned ute, og danner grunnlaget for at en masse mennesker kan komme til å bli våte og kalde i løpet av dagen, og deretter belaste helsevesenet med unødvendige koronatester når de blir litt snufsete om en dag eller to.
Selv føler jeg lykken strømme på. I dag tidlig mottok jeg en SMS fra Norsk Tipping hvor det stod at jeg hadde vunnet i Euro Jackpot. Senere på dagen mottok jeg nok en hvor det stod at jeg hadde vunnet i Lotto, og på toppen av det hele mottok jeg jammen en i forrigårs også hvor det stod at jeg hadde vunnet i Viking Lotto. Det faktisk hele 240 kroner til sammen! Nesten litt usikker på hva jeg skal gjøre nå 😀

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.