Dag 206 (4. oktober 2020):

Det rapporteres fra USA at formen til den amerikanske presidenten tilsynelatende er bra, på tross av at lederen for de samme ti legene som stilte til pressekonferanse i går unnlot å fortelle at presidenten hadde hatt behov for tilførsel av oksygen for to dager siden. Men det virker troverdig, og de legger til at de tror han kan skrives ut fra sykehuset allerede i morgen. Dette skjer samtidig som kona får vite, via en oppringning fra et annet familiemedlem, at en fjern slektning bosatt i USA, er død av Covid-19, det samme viruset som ikke akkurat har blitt tatt på alvor av landets president, før han fikk det selv. Konas tante ble 86 år, og det er nok sannsynlig at en svekket helse hadde lite å stille opp mot koronaviruset med, men hjelp av ti leger med all verdens medikamenter tilgjengelig, fikk hun neppe.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.