Dag 205 (3. oktober 2020):

I morgen er det meldt regn i bøttevis på Østlandet. Så derfor planlegger vi, på høstferiens siste dag, å ta en tur på et badeland sammen med andre kjente. Det vil si, egentlig har vi hatt den planen i flere dager, og med morgendagens værmelding foran oss, er det ingen grunn til å endre på det. Men utover dagen i dag, viser det seg at det kanskje ikke er så enkelt å gjøre noe så avansert som å sette seg i en bil og deretter dra å bade. Fordi? Jo, de vi tenkte å dra med, er bekymret for den økte smitten den senere tiden. På hjemmesiden til badelandet, står det at de tillater inntil 300 mennesker samtidig. Når det antallet inntreffer, må resten vente til noen går igjen. Og siden vi ikke vet noe som helst om hvor mange som kommer på forhånd, gidder vi da å reise i det hele tatt?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.