Dag 204 (2. oktober 2020):

Donald Trump har fått Covid-19. Er det bare mulig? Etter 204 dager med norske Koronatiltak, hvor folk i forkant reiste mye, deretter lite eller ingenting, så en del mer igjen og med stigende smitte, så kjenner jeg fortsatt ikke en eneste nordmann som har fått påvist viruset. Men det har altså den mest beskyttede personen i hele verden klart å få. Donald Trump har garantert ikke tatt på en eneste flate som ikke har vært desinfisert, alle dører blir holdt opp for ham, og alle som kommer nær ham, bør være «virusklarert» i hue og ræva med tanke på at presidenten representerer en gruppe med relativt sett mye høyere risiko enn oss andre for å bli smittet. Så da blir spørsmålet: Hvordan i all verden har han klart å bli smittet? Er det noen i familien hans, som garantert også lever beskyttet, men som gir f i alle smittevernsregler som er kilden? Eller er hele greia iscenesatt fordi noen valgstrateger har regnet seg fram til at dersom presidenten tilsynelatende fremstår som smittet, og deretter blir raskt frisk, vil det fremstå positivt i den amerikanske valgkampen? Time will show. Men ut i fra hvordan han har agert, og argumentert for at dette viruset er ufarlig samtidig som over 200.000 amerikanere er døde, ville det ikke vært urettferdig om han ble sengeliggende en uke eller to.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.