Dag 201 (29. september 2020):

På fotball-laget jeg trener, er vi nå oppe i 22 spillere. Det betyr 44 foreldre. Som har meninger. Om mye. Etter at vi nylig sendte ut informasjon om at det lokale eliteserielaget har bedt oss i trenerteamet å nominere spillere til deres «eliteakademi» som i praksis er en treningsleir over noen uker for å få oversikt over distriktets talenter, er det tilsynelatende økt oppslutning om lørdagstreningene som vi stort sett har måttet avlyse de siste 3 månedene på grunn av manglende interesse. Jeg skriver “tilsynelatende” for foreløpig har det bare kommet spørsmål om hvorfor vi i det siste har lagt opp til løpetreninger på lørdager. Svaret på det, er jo at for å kunne ha en løpetrening, trengs det kun at 1 møter opp. For fotballtreninger, har vi satt et minimum på 6. Og det antallet har vi ikke klart å oppnå på lenge. Færre enn 6 av 22 vil altså trene på lørdager. Men profesjonelle fotballspillere vil de bli… Eller noen håper at de skal bli det. Men flertallet vil det altså ikke, eller de har ingen aning om hva som kreves.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.