Dag 197 (25. september 2020):

Jeg sitter og planlegger morgendagens trening for fotball-laget jeg trener. Et av spørsmålene jeg stiller meg er: Hvor lurt er det å dra barn ut for å trene i 8 grader og regnvær i den tiden vi er inne i nå? Vanligvis er ikke dette en tanke jeg ville forfulgt særlig lenge. Det er tross alt ikke mitt ansvar om foreldrene ikke klarer å kle på barna sine, og noen blir forkjølet i etterkant, men akkurat nå, kan det faktisk forårsake en del komplikasjoner for resten av gruppa også, i alle fall dersom den som blir forkjølet i ettertid viser seg at har vært i nærheten av en som har vært smittet med COVID-19. Da er moroa i gang. På den andre siden; det er høst. Det kommer til å komme mange dager som dette, og vi kan ikke legge ned aktiviteten på grunn av litt duskregn. Så da blir det trening da.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.