Dag 196 (24. september 2020):

I dag fikk vi plutselig melding om at min far som bor på sykehjem, har blitt «svært alvorlig syk». Det startet med at jeg fikk en telefon fra min mor, og det første jeg tok inn, var at hun sa at han hadde fått lungebetennelse. Mulig jeg er litt treg i oppfattelsen, for i noen minutter så tenkte jeg at «men det kan jo gå bra», og det kan det jo. Men når utgangspunktet er at du allerede er på et sykehjem (av en grunn), ligger i senga mer eller mindre hele dagen, og legen understreker to ganger «svært alvorlig syk», er dette kanskje en beskjed som varsler om noe jeg ikke trodde kom til å skje på en god stund ennå.
Det har for øvrig blitt tatt Covid-19-test av ham også, og fram til resultatet av den foreligger, blir han fulgt opp av personell i romdrakt. Håper ikke det er det siste han får oppleve.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.