Dag 195 (23. september 2020):

Vi har blitt flere barn på fotballtreningene i det siste, og det er jo bra. Men nå nærmer det seg faktisk å bli et praktisk problem, igjen. For i dag telte vi plutselig 20 barn. Og det var godt det stoppet der. For hadde det blitt 21, måtte vi delt oss, og holdt oss fra hverandre.
Det nyeste tilskuddet til troppen, kom for øvrig med en herlig uttalelse i dag. Midt under en spillsekvens,  som utespiller, tok han ballen med hendene. «Du kan ikke ta ballen med hendene når du spiller ute», sa jeg. «Å, det visste jeg ikke», sa han. Det er egentlig ganske søtt. Hvordan kommer du på at du i en alder av 11 år har lyst til å spille fotball uten at du vet NOE SOM HELST om aktiviteten du skal være med på? Du kan jo ikke si at det er fordi det ser gøy ut, for du har jo faktisk aldri sett på heller. I alle fall ikke veldig lenge.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.