Dag 194 (22. september 2020):

Til neste uke er det høstferie for oss som bor i Viken fylke. Det vil si, det er jo skolene som tar ferie. Vi foreldre tar jo gjerne ferie dersom det er mulig å finne på noe, og det er det jo ikke nå. Både opprinnelige- og alternative planer er avlyst, og hjemmekontor skal jeg jo også ha, så da forsvant behovet for å ta ut ferie nå. Men når skal jeg ta det da? Et eller annet sier meg at det i år kommer til å bli overført svært mange feriedager fra 2020 til 2021. Det gjelder i alle fall for meg.
Ellers er jeg glad i Vy. Synes de får ufortjent mye kritikk. Togene kommer og går som de skal stort sett hele tiden. Men akkurat nå slipper jeg å tenke på det også på en stund, ser det ut til. Buss-streiken gjør at alle vi andre som også pleier å reise til Oslo, har blitt bedt om å holde oss langt unna.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.