Dag 190 (18. september 2020):

I dag har jeg blitt tildelt en spennende stemme, nemlig å få være med på å nominere spillere fra mitt aldersbestemte lag til deltagelse på det såkalte akademiet som er en fast, årlig rekrutteringsprosess i regi av den lokale eliteserieklubben som har sendt ut et skriv med relativt beinharde krav til hva en spiller som skal møte opp på treningssamlingen hos dem, skal inneha. Etter å ha lest dette nøye, ser jeg for meg at vi kun har en spiller som har et stort nok talent, og viser stor nok interesse for å være med på dette. Men vi ender med å sende 6. Fordi de andre trenerne mener at det er det riktige antallet. Selv om ingen av de øvrige ikke er BÅDE spesielt treningsvillige OG veldig talentfulle, som er slik jeg tolket kriteriene. Men det blir gøy for de å måle seg med en gjeng med BARE gode spillere. Håper det trigger det lille ekstra hos dem. Ja, kanskje det er slik det fungerer?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.