Dag 180 (8. september 2020):

Noen ganger når alt skal skje på en gang. Det må være den gangen uttrykket «liten tue kan velte stort lass», ble funnet opp. I dag fikk jeg levert en diger container på tomta. Meningen med den er at jeg skal kaste blant annet det avfallet som to håndverkere som kommer om to dager, kommer til å etterlate. I tillegg har jeg bestilt en rørlegger til å komme i morgen for å koble ut vannet på et toalett som skal pusses opp. Men det håndverkerne skal gjøre, avhenger av at noen deler jeg bestilte, men som ble levert med en skade for to uker siden, kommer som de skal innen da, og per nå ser det plutselig ikke så lyst ut. Det vil si, det har kommet melding om at de er «pakket og gjort klare», men transporten har ikke gått ennå. Kommer ikke delene, trenger jeg strengt tatt ingen rørlegger i morgen (da vil jeg heller beholde baderommet intakt noen dager til), jeg trenger ingen håndverkere, og containeren jeg har fått levert vil gå kun halvfull tilbake dit den kom fra. Skjønner?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.