Dag 177 (5. september 2020):

Et av smittevernstiltakene i barnefotballen, er at hjemmelaget har ansvar for å registrere alle trenere, spillere og tilskuere fra bortelaget. Til det pleier de fleste lagene å utpeke en kampvert, som får en gul vest og som da får ansvaret for at alle de tilstedeværende blir registrert. Da vil spilte borte nylig, ble vi møtt av en slik. På forhånd hadde vi registrert alle spillere, trenere og foreldretilskuere elektronisk, og jeg spurte derfor vedkommende (som var en mann i hvert fall ikke veldig langt opp i 40-årene) om jeg skulle sende disse til ham. «Nei takk», sa han og dro fram en A5-blokk. «Det enkleste blir hvis dere kan skrive dere inn her». Hva skal man si? I 2020? Hvor havner så dette viktige notatet 😀 ?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.