Dag 175 (3. september 2020):

Denne uka har skolen startet for fullt. Ja, du leser riktig. De to første ukene, har junior sin klasse, på tross av at han går et av de siste trinnene på barneskolen, hatt det vil vel kan kalle en form for innkjøring. Hvilket virker litt rart siden de allerede har gått på skolen i mange år, men nok om det. Personlig er jeg veldig glad for at de ordinære leksene er tilbake. Hvor lærer man ellers om å sitte for seg selv, skjønne en tildelt oppgave og deretter finne og formulere gode løsninger? Når det er sagt, det er enkelte ting jeg ikke får helt til å stemme. Som for eksempel at elevene har fått beskjed om «å føre pent inn» for hånd når de allerede disponerer elektroniske verktøy. Jeg kan forstå det i forhold til ren, praktisk skrivetrening, men det er også det eneste.
Alt annen skriftlig presentasjon av noe er jo, og blir jo, mye bedre ved hjelp av et digitalt verktøy. Og det er det eneste de kommer til å forholde seg til i voksenlivet.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.