Dag 174 (2. september 2020):

Pc’n min krasjer, så jeg må reise på kontoret for å få en ny. Det er rart hvordan folk tar til seg et budskap som egentlig ikke er til å misforstå. «Det viktigste er å klare å holde minst en meters avstand til andre. I situasjoner hvor det er utfordrende, anbefales munnbind» heter det for oss som pendler inn til Oslo. Likevel kan vi daglig lese side opp og side ned på Facebook og andre steder over folk som er oppgitt over at andre ikke bruker munnbind i situasjoner som overhodet ikke krever det. Har vi virkelig å så store problemer med å ta inn en beskjed?
Laget til junior spiller fotballkamp på kvelden. To spillere melder avbud i siste liten på grunn av «litt snufsning og mild hoste». Dette kommer til å bli en interessant høst.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.