Dag 172 (30. august 2020):

Det som før var gøy, er nå både kvalmende og støyende. Kan det bli verre?

Det at man blir eldre, er min erfaring noe man ikke tenker spesielt mye over med negative fortegn før man i alle fall har passert 30. Da dukker det etter hvert opp stadig flere ting man enten blir dårligere til eller tåler dårligere. Når jeg etter hvert også er mye nærmere 50 enn 40, har dette bildet forsterket seg en hel del, og i dag hadde turen kommet til hvordan det er å gå på tivoli, noe jeg egentlig alltid har likt godt. Men ikke nå lenger, tydeligvis. Det vil si, selve opplevelsen var helt ok. Det bruste i blod og adrenalin, og det var aldri snakk om å føle seg uvel der og da. Men følelsen av å være helt ør, ja nesten bakfull i flere timer etterpå, den var ikke verdt de få nevnte minuttene. Kanskje ikke så rart når du ser videoen.
Så trist, men sant; Tivoli is out!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.