Dag 171 (29. august 2020):

Media kappes kontinuerlig om at du skal følge med på akkurat dem, og det de bringer til torgs. Og de bruker mange taktikker og teknikker. Nettaviser lager pirrende, men ufullstendige overskrifter som gjør at du må klikke på saken for å vite hva det egentlig dreier seg om, mens TV og radio opererer med «Kommer snart…» -varianter.
TV2 Nyhetskanalen tok i dag kaka i bruken av sistnevnte teknikk. I forbindelse med årsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti meldte kanalen allerede før kl11 at «Trond Giske taler snart på Trøndelag Aps årsmøte». Jeg skal innrømme at jeg var ganske interessert i akkurat det, men ikke interessert nok til at dagens øvrige planer kunne settes på vent. Og det var nok like greit. Trond Giske gikk på talerstolen kl1705, eller altså mer enn 6 timer senere enn det nyhetskanalen varslet om.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.