Dag 170 (28. august 2020):

Noen ganger må det føles ekstremt godt å ikke være den som er framme i rampelyset. Spesielt når man selv sitter med en stor del av skylda. For hvordan har norsk presse klart å unngå å kaste seg over den valgkomiteen som for bare en uke siden enstemmig foreslo Trond Giske som ny leder av Trøndelag AP? Her har altså en gruppe mennesker klappet med både armer og bein for å få sin mann inn i styre og stell, mens de nå, etter et døgn hvor det har blitt avdekket kritikkverdige forhold i Trøndelag AP som åpenbart «alle» har visst om i mange år, plutselig har kommet til den erkjennelsen at det er på tide å gjøre noe.
Jeg kan en del om organisasjoner, om årsmøter, og om hvordan det jobbes i kulissene for å få «de beste» valgt. Etter det som har skjedd det siste døgnet, mener jeg hele valgkomiteens innstilling, til absolutt alle verv bør kastes i søpla. Deretter bør en ny valgkomitè velges. SÅ kan man lage en ny innstilling. Tiden for de som bevisst har valgt å beholde skylappene på, bør være forbi.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.