Dag 169 (27. august 2020):

Hva koster det oss egentlig å reise? Ikke først og fremst økonomisk, men energimessig? I dag har jeg igjen, for første gang på et par uker, vært på kontoret i Oslo igjen. Dagen har ikke vært spesielt stressende, jeg stod opp til vanlig tid. Dagen har heller ikke vært lenger enn normalt, men vel hjemme igjen, føler jeg meg klart mer sliten enn hva som har vært normalen i det siste. Jeg har heller ikke, i hvert fall ikke for egen maskin, beveget meg mer enn på en normal dag.
Slik jeg ser det, gjenstår det da bare en ting, og det er at det å sitte på toget, faktisk krever en del mer energi enn å la være å reise. Det virker på en side veldig rart, men følelsen virker helt ekte. Og da fant vi enda en grunn at verden ikke bør bli som før når Koronatiden er over.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.