Dag 168 (26. august 2020):

I dag kom en melding som i utgangspunktet ikke virket så veldig viktig, men som svært fort kan bli det. Et familiemedlem til en spiller på et annet aldersbestemt lag i vår lokale klubb, har testet positivt for Korona. Spilleren er i karantene, men har nå blitt syk. Om det er Korona, vet man ikke ennå. Men hva har dette med oss å gjøre? Jo, en av trenerne til junior sitt lag (hvor jeg også er trener), er også trener for dette laget. Hvis det viser seg at spilleren også har Korona, er vel moroa i gang, men forhåpentligvis stopper det der. På FHIs nettsider står det at man må i karantene dersom man har oppholdt seg i nærheten av en smittet person på mindre enn 2 meters avstand i 15 minutter eller mer. Så tett over tid, er vi ikke på hverandre på en fotballtrening. Så da går det vel bra da?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.