Dag 167 (25. august 2020):

Det nærmer seg slutten på sommerens store utvendige oppussingsprosjekt som jeg jo også kan takke Koronakrisen for. Den har, helt siden mars, generert mye fritid og begrenset reisemulighetene, og noe måtte jo den tiden brukes til også. Jeg tenkte først at jeg egentlig ikke har peiling på hvor mye tid dette prosjektet har tatt, helt til jeg kom på alle lydbøkene jeg har hørt på, og de er utelukkende konsumert der ute i hagen sammen med «hammer, sag og spiker». Legger jeg sammen de titlene «Menn i min situasjon», «Alle andre», «Som pesten» og «Frosne flammer» kommer jeg til drøyt 60 timer. Og så kommer jo timene hvor vi var flere, samt de gangene jeg foretrakk å høre på musikk. Så da er vi nok oppe i over 80 timer. Thank you, Corona!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.