Dag 165 (23. august 2020):

Det kryr av parkerte biler gatelangs i området vi bor. Og vi prater da ikke om de som står der til vanlig. Nei, det virkelig bobler over av biler på de utroligste steder, og det på tross at det er parkering både på skisenteret og på skolen. Men de er allerede fulle. Alt er opptatt. Mange hundre mennesker er åpenbart på plass for å delta i- og/eller følge NM i utforsykling, og det er visst åpenbart lov. Men det er nå jeg sliter med å følge med. Det virker nemlig helt naturlig at dette er lov. Skisenteret strekker seg over mange kvadratkilometer, og inngår dessuten som en del av den gigantiske Finnemarka. Så dette bør være greit. Men at dette er greit samtidig som Lerkendal, eller Ullevål stadion bare får ta i mot 200 tilskuere, er ikke til å forstå. Det er viktig med regler, men det er enda viktigere at vi skjønner dem. Ellers er vi jo like langt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.