Dag 162 (20. august 2020):

VG sender ut en oppdatering om at helseminister Bent Høie varsler at det vil komme en COVID-19 vaksine over nyttår. Da er det vel bare å kaste seg over alle aksjer i utgangspunktet solide, børsnoterte (og utbombede) selskaper innenfor godstransport, cruise og reiseliv? Joda, høres jo smart ut det, helt til VG noen minutter senere har endret oppdateringen til å lyde «Helseminister Høie varsler at COVID-19-vaksine i beste fall vil være klar på nyåret». Det er vel ikke en så rent liten forskjell på de to oppdateringene, eller? Senere på dagen, ser jeg på regjeringens pressekonferanse, og der bruker helseministeren ord som maraton og at dette er en mentalt utmattende dugnad hvor det stadig kommer nye oppgaver. Jeg trodde VG hadde lært litt om etterrettelighet etter Giske-saken?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.