Dag 161 (19. august 2020):

Hvis du i disse tider tror det bare er å ta med deg resten av ungeflokken, eller noen kamerater, for å dra å se på at barna dine eller en venn spille fotballkamp i aldersbestemte klasser, må du tro om igjen. I går spilte junior sin første kamp for året. Selve kampen foregikk akkurat som før, og godt er det, men rundt banen var det ganske mye som var nytt. Maks 1 venn/forelder pr. spillende barn, egne oppmålte soner for hjemmelag, bortelag og publikum. I tillegg måtte alle tilskuerne skanne en QR-kode ved ankomst og registrere seg slik at klubben har kontroll på alle som har vært i nærheten av hverandre den tiden arrangementet varte. Vel, i nærheten og i nærheten. Snittavstanden mellom de fleste tilskuerne var nok minst 5 meter. Utfordringen for kampverten derimot, var hvordan man skulle forholde seg til folk som «bare gikk forbi», for de ble det etter hvert noen av. Men heller ikke de var spesielt nær noen. Godt vi har god plass i Norge.
Det meldes om lange køer ved Korona-testsentre både i Bergen og Oslo. Og ennå er ikke høsten her…

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.