Dag 155 (13. august 2020):

Jeg er ikke syk, ikke litt en gang. Alt jeg kjente på i går, er borte. Junior derimot, har gått fra sår hals til å bli snørrete, men det har sin naturlige forklaring i at han har badet til han omtrent har blitt blå tre dager på rad.
Høstsesongens første «Debatten» dreier seg i hovedsak om Korona. Fredrik Solvang innleder med å skape et bilde av «en voldsom smittespredning». Kjære vene, de siste to dagene har antall nye smittede ligget på 30-tallet. Etterpå gjør opposisjonspolitikerne som knapt har fått være på TV det siste halvåret, sitt beste for å fyre oppunder et virkelighetsbilde som i alle fall ikke finnes nå, og som jeg personlig tror at det er lite sannsynlig at finnes om 14 dager heller.
Neste uke starter kampene igjen i breddefotballen. Det som dog er veldig synd, og underkommunisert, er at på grunn av de strenge smittevernsreglene, kan det ikke trenes på det samme området som det spilles kamper, selv om området er gedigent, dersom antallet (spredt over hele anlegget) strekker seg til flere enn 200. Så da blir det for mange kamper fremover da, og ikke treninger. Godt vi har noen løkker liggende her og der. Noe skal vi nok få til, men igjen kjennes ting litt bakvendt ut.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.