Dag 153 (11. august 2020):

Tilbake til hjemmekontor! To dager tok det altså. Da jeg for første gang på fire måneder fornyet månedskortet mitt hos Vy sist torsdag, trodde jeg det jo var for at jeg skulle bruke det jevnlig den kommende måneden, men den gang ei. Allerede i går kveld kom meldingen om at smitteutviklingen i Oslo er på en såpass stigende kurs at det å reise inn til hovedstaden, kan sammenlignes med den samme risikoen man utsetter seg for om man reiser til såkalt rødt land. Og da skal man jo i 10 dagers karantene. Og da bør jo i alle fall ikke jeg lenger omgås mine syke foreldre. Så enden på visa, ble at jeg skal tilbake til å jobbe fra hjemmekontor. 
Utpå dagen holdt for øvrig Oslo kommune pressekonferanse hvor de ba alle som kan ha hjemmekontor om å ha det. Faktisk viste gårsdagen at det allerede er ganske mange som har begynt å pendle igjen, også uten for rushtiden. Så jeg blir nok ikke den eneste som rykker tilbake til hjemmekontoret fra og med i morgen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.