Dag 152 (10. august 2020):

Det er første «normale» arbeidsdag siden Koronaperiodens begynnelse. Men, normal og normal. Vi blir bedt om å holde oss unna rushtidsavgangene hvilket betyr at dagen starter på hjemmekontor, og jeg ankommer kontoret først kl1000 og drar igjen kl1400. Halvparten av denne tiden sitter jeg i møte, en halv time er jeg til lunsj, og den siste tiden er det da ikke så mye igjen av, før turen igjen går tilbake til hjemmekontoret hvor dagen avsluttes. Det som slår meg, er hvor lite hensiktsmessig tradisjonell utføring av IT-yrket er i dagens situasjon. Dersom jeg eller kollegaen min skulle vært smittet uten å vite det (eller noen andre kolleger), hvor uhensiktsmessig er det ikke da om vi skulle vandre rundt og hjelpe folk på kontorplassene deres og ta på tastatur og bordflater rundt omkring over hele bygget. Nei, jeg regner meg fram til at fjernstyring har kommet for å bli, også på kontoret.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.