Dag 151 (9. august 2020):

Noen venner av meg mener FHI er naive når de prater om unge mennesker, fester og en-meters-reglen. For hvem klarer vel å bry seg om den i den alderen? Spesielt når de ikke er spesielt utsatt og samtidig er alkoholpåvirket. Men hva skal Folkehelseinstituttet gjøre da? Dersom de plutselig innfører et forbud uten at noen har vært advart først, tror jeg det vil medføre mye hardere kritikk. Nei, dessverre, så er det nok sånn at ting vil være som de er inntil det kommer et forbud. Men det er en fordel å kunne peke på at man faktisk har blitt advart.
I Østfold har de allerede måttet ty til dratiske grep og stenge ned alle barnehager og SFO’er i en kommune. Det kommer til å bli en spennende uke som kommer nå. La oss håpe at vi ikke må ty til nasjonale grep igjen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.