Dag 150 (8. august 2020):

Jeg får høre en trist historie fra området jeg bor i. Et brødrepar som til nå har klart seg greit igjennom skolen og deltatt i det lokale idrettslaget, har i løpet av Koronatiden blitt kriminelle. Historien er dessverre utrolig lettlest og trist. De fikk garantert ingen hjelp hjemmefra da det var hjemmeundervisning, og når idretten også måtte stenge ned, vil jeg anta at ledigheten ble total. Alt de var vant til å drive med forsvant. Nå skal de i følge godt informerte kilder, ha slått seg sammen med en gjeng på 5-6 andre og begått både tyveri, hærverk og ran. Det er så trist. Jeg håper virkelig politi og barnevern kan få dem på beina igjen. For de hadde potensiale til å bli gode samfunnsborgere som de fleste av oss ønsker å være.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.